Maandag 22 juni 2015 · London

Vanmorgen zijn we iets na 6:00 Nederlandse tijd vertrokken met de bus. Tegen 9:40 hadden we een pauze en zaten we al bij de MC donalds.
Aangekomen in Calais, na de douane door te zijn gekomen kregen we te horen dat onze trein 1 tot 2 uur vertraging had door een technische storing.
Om 14:45 stonden we in de rij om op de trein te stappen en om 15:50 stonden we met de bus in de trein om door de tunnel te gaan.

image

image

Om 15:35 (16:35 Nederlandse tijd) kwamen we aan in Engeland!
Door onze vertraging bij de tunnel gaan we niet meer naar het stadje Canterbury maar naar Leeds castle in Kent waar we het kasteel niet konden bekijken door de bomen die er voor stonden. Maar toen zijn we met de hele groep (Michela, Iris, Dorien, Amber-Sarai, Délisa, Tessa, Veroniek & ik) wat verder gelopen en kwamen we uit bij een klimpark.

image

Om 18:30 stonden we op de parkeerplaats wachtend op onze gastgezinnen. Michela en ik hadden geluk (not) en werden om 19:40 opgehaald, als laatste van de hele bus. Even later waren we ook bij het huis van het gastgezin na ruim 14 uur reizen. Eenmaal daar hebben we pasta gegeten en gedouched en dat was het wel ongeveer. En dit is het uitzicht vanuit onze kamer.

image

For now, Goodnight

Stay Fabulous, x Annegreet ^_^

Advertisements