I Love Sleep #Tag

Ik ben echt een avond mens, maar als ik eenmaal slaap moet je me echt niet zomaar wakker maken. Omdat ik nu vakantie heb kan ik gelukkig (meestal) wat langer slapen . Maar ik heb niet enorm veel slaap nodig. ZzzZzzZzz. Lees gauw verder voor de vragen.

1. Hoe laat ga je meestal naar bed? Ik ga door de weeks vaak tegen een uur of 11 naar bed en een kwartiertje later lig ik dan wel ongeveer tenzij ik ‘s avonds ga douchen dan duurt het wat langer. Maar ik slaap meestal pas na 12 uur, omdat ik vaak nog een hele tijd Whatsapp met Remko.

sleep
2. Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan? Naar de wc, (douchen), make up er af halen, tanden poetsen, op bed liggen appen, wekker zetten, slapen.
3. Wat doe je als je niet kunt slapen? Beetje op m’n mobiel kijken of wat water drinken.
4. Wat is je favoriete slaaphouding? Ik lig praktisch altijd op m’n zij met 1 been gestrekt en de andere been helemaal omhoog getrokken… Beetje apart I know. Zoiets als dit, een soort flamingoFlamingo
5. Waarvoor mag je jou altijd wakker maken? Als ik slaap dan blijf ik liever slapen. Maar lasagne gaat er altijd wel in eigenlijk 😉
6. Hoe laat gaat je wekker ’s ochtends? Dat ligt er heel erg aan of ik naar school moet of moet werken of rijles of iets anders heb. In de vakantie zet ik bijna nooit een wekker. Soms moet ik om 6 uur werken en dan staat mijn wekker om 5:15
7. Snoozen of direct opstaan? Snoozen, heel veel snoozen. Ik ben echt zo’n persoon die gewoon 6 wekkers zet in 30/45 minuten.
8. Slaap je uit in het weekend? Als ik niet hoef te werken probeer ik altijd zo lang mogelijk op bed te blijven liggen, maar als ik moet werken lukt dat meestal niet.
9. Welke rare dingen doe je in je slaap? Niks zover ik weet.
10. Hoeveel kussens liggen er in je bed? gewoon 1, als er meer in liggen vind ik dat echt heel erg irritant.
11. Wat heb je aan in bed? In de zomer een korte broek en een hemdje, ik heb nu toevallig net een nieuwe van “The Lion King” en in de winter een jogging broek en een dik vest ofzo want ik heb het altijd enorm koud.

lion king pyjama
12. Slaap je met sokken aan? In de winter soms wel, maar normaal niet.
13. Hoe groot is jouw bed? Ik heb nu nog gewoon een 1 persoons bed, geen idee hoe groot hij verder is. ik gok 90cm bij 200cm ofzo.
14. Als ik ’s ochtends wakker word, is het eerste wat ik doe… Mijn telefoon checken #Addict
15. Droom je elke nacht? Het schijnt wel zo te zijn, maar ik weet er ‘s morgens meestal niks meer van.

16. Welke droom of nachtmerrie kun je goed herinneren? Pfoe dat is een moeilijke, ik heb het gevoel dat ik al echt heel lang niet meer echt heb gedroomd.

Ik geef de tag door aan

Danique van https://daniques-scrapblog.blogspot.nl/

Anne van https://lifeoffanne.wordpress.com/

Jessica van https://lipsticksandsneakers.wordpress.com/

Naomi van http://www.fashionistanaomi.blogspot.nl/

Jolieke van http://www.jjolieke.nl/

Lore van https://cestlore.wordpress.com/

Advertisements